ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΑΝΕΠΑΛΗΠΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΤΟ 2016

Μετά από πολλές δοκιμές με φόντα, ονόματα κτλ (ως «δόκιμος ζεν πρεμιέ» στο συγκεκριμένο είδος blogging) σας παρουσιάζω την οριστική εμφάνιση του blog ... γιατί το καλό πράγμα αργεί να γίνει, thank you very much, στα αρχίδια μας.
Κάτω, κάτω οι σελίδες του blog.


ΚΕΡΑΥΝΟΧΕΙΛΟΣ...JUST MAGICΜόνο οι θεϊκής προέλευσης γαμίκουλες θα επιζήσουν στο τέλος, ΑΥΤΟΙ θα ξεχωρίσουν από τους υπόλοιπους ανθρώπους όπως η Ήρα από το ΣΤΑΡΙ.
Ένας  από αυτούς τους μορφονιούς είναι ο  πρωτολεβεντοπαλλήκαρος κεραυνομούνης ΚΕΡΑΥΝΟΧΕΙΛΟΣ...χύστε τώρα...

Ο ΑΡΙΘΜΟΣ 69

Το όνομα Κ-Ε-Ρ-Α-Υ-Ν-Ο-Χ-Ε-Ι-Λ-Ο-Σ  αποτελείται από 13 γράμματα. Έχουμε λοιπόν τον αριθμό 13. Κρατήστε τον αυτόν τον αριθμό και αφήστε σε εμένα τις πράξεις.
Με βάση την αριθμοσοφία βλέπε εδώ αντράνταχτες αποδείξεις (το γελάτε; ακόμα σταυροκοπιέμαι με σηκωμένη.....τρίχα) το όνομα Κ-Ε-Ρ-Α-Υ-Ν-Ο-Χ-Ε-Ι-Λ-Ο-Σ μας δίνει συνολικό άθροισμα 1563. Αν τώρα προσθέσουμε μεταξύ τους αυτά τα 4 ψηφία ανά δυάδες (όπου η δυάδα αντιστοιχεί στην θηλυκή και αρνητική ενέργεια του σύμπαντος) δηλαδή (1+5) και (6+3) παίρνουμε τον αριθμό 69. Το 69 αποτελεί τον τέλειο ανθρώπινο κύκλο και ένωση του αρσενικού πέους με το θηλυκό μουνί. Στην σεξουαλική στάση 69 ο άντρας κάνει γλυφομούνι στην γυναίκα και ταυτόχρονα η γυναίκα παίρνει πίπα στον άνδρα. Το όνομα Κεραυνόχειλος αντιπροσωπεύει τα δύο μισά που κάνουν ένα όλο, δηλαδή το τέλειο Γ-Α-Μ-Η-Σ-Ι - Ε-Ρ-Ω-Τ-Α-Σ.
Με βάση πάλι την αριθμολαγνεία η λέξη γαμήσι δίνει άθροισμα 262 που αν προσθέσουμε μεταξύ τους τα ψηφία έχουμε τον αριθμό 1 και η λέξη έρωτας δίνει τον αριθμό 1407 δηλαδή 3. Άρα 3+1=4. Έλα όμως που ο αριθμός 13 αντιστοιχεί στο όνομα Κεραυνόχειλος που έχει άθροισμα 1+3=4. Δηλαδή για κάθε δυάδα υπάρχει και μια αντίστροφη δυάδα όπου τα ομώνυμα έλκονται αυτή τη φορά και δεν ανατρέπονται οι νόμοι της φυσικής οι οποίοι έχουν καταρριφθεί από τους ίδιους τους φυσικούς χιλιάδες φορές αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία αυτό αρκεί μια στο τόσο να καταρρίπτονται για να περνάει η ώρα πιο εποικοδομητικά και να μεγαλώνουνε την υστεροφημία τους. Μάλιστα από τότε που ανακαλύφθηκε πειραματικά το μποζόνιο του Higgs μερικοί άνθρωποι βρίσκονται ακόμα σε έκσταση χωρίς να τρώνε ή να πίνουν - να πως λύνεται το πρόβλημα του επισιτισμού.
Επομένως χωρίς ίχνος συγκατάβασης απέδειξα (αν και δεν ήταν αυτός ο στόχος μου) για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά με μαθηματικά πως η ετεροφυλοφιλία δεν έχει καμιά ποιοτική διαφορά από την ομοφυλοφιλία ή λεσβιακό έρωτα. Πράγμα που σημαίνει ότι ο ρατσισμός είναι μια πλάνη μια μαλακία και μισή.
Τώρα, με βάση τον αριθμό 69. Το 6 (έξι) και το 9 (εννιά). Η λέξη εννιά με βάση την αριθμομαλακία δίνει άθροισμα 117= 9  και η λέξη θεός (αφού το 9 είναι ένας τέλειος αριθμός άρα θεός) δίνει 285=6 το ανάστροφο δηλαδή. Έχουμε πάλι τον αριθμό 69 ή 96,
Στο ζεύγος μας ξανά 6 (έξι) και 9 (εννιά) η λέξη έξι αριθμοτραμπακουλίστικα δίνει άθροισμα (μην κλάσετε ακόμα, κρατιέστε;) 76=13=4=Κ-Ε-Ρ-Α-Υ-Ν-Ο-Χ-Ε-Ι-Λ-Ο-Σ=ΘΕΟΣ
Ας βάλουμε λοιπόν όπου γράμματα αριθμούς στο ζεύγος μας: 6 (έξι) και 9 (εννιά) = ΕΞΙ και ΘΕΟΣ, αν προσθέσουμε ένα σίγμα τελικό στο ΕΞΙ (γιατί ο ΘΕΟΣ δίνει ότι θέλουμε) έχουμε ΕΞΙΣ που με έναν αναγραμματισμό γίνεται ΣΕΞΙ ΘΕΟΣ = 7 γράμματα, όσα και τα σώματα του ανθρώπου. Το 7ο ως γνωστόν είναι και το λεπτοφυέστερο (λέτε για αυτό στον μεσαίωνα να ρίχνανε δεμένες χειροπόδαρα τις υποτιθέμενες «μάγισσες» γυναίκες στο ποτάμι; αν ήταν πολύ ελαφριές (όργανα του διαβόλου) θα επέπλεαν στην επιφάνεια του νερού που σήμαινε κάψιμο στην πυρά ή αποκεφαλισμός αν είχαν κέφια. Αν πάλι ήταν βαριές βούλιαζαν στο νερό και έστω και αν αυτό σήμαινε ότι ήταν αθώες πνιγόντουσαν). Ηθικό δίδαγμα1: Το πάχος δίνει χρόνια. Ηθικό δίδαγμα2: Αποκλείεται οι σημερινοί προλετάριοι ή προεστοί να είναι τόσο διεστραμμένοι.)
ΣΕΞΙ ΘΕΟΣ=Κ-Ε-Ρ-Α-Υ-Ν-Ο-Χ-Ε-Ι-Λ-Ο-Σ=ΑΡΣΕΝΙΚΟ.
ΑΡΣΕΝΙΚΟ=457=16=7=ΣΕΞΙ ΘΕΟΣ=Κ-Ε-Ρ-Α-Υ-Ν-Ο-Χ-Ε-Ι-Λ-Ο-Σ=ΑΡΣΕΝΙΚΟ100%


Αλλά ούτε η παρδαλή αριθμοπορδή του Πυθαγόρα ο οποίος έκανε διαστροφικό αγοραίο έρωτα με πύθωνα - Πυθ-αγόρας, μπόρεσε να αντέξει στο μπρουτάλ όνομα Κεραυνόχειλος και την αποδόμησε σε γονιδιακό level. Αλλά τα αρχίδια του Αρχέγονου και Ανείπωτου και Άρρητου Κεραυνόχειλου ζύγιζαν χιλιάδες τόνους καταπλακώνοντας και σκορπίζοντας σε χιλιάδες κομματάκια τον Πυθαγόρα σαν εκδίκηση για τον βιασμό του μακρινού ξαδερφού του, του Πύθωνα.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΟΥΣ

Αυτό που θα σας πω τώρα είναι tabula rasa ή ράστα και ναι η μόδα ράστα είναι πατέντα Predator, καθαρό βουντού man. Ενώ γλύφεστε στην στάση 69 θα φωνάξετε με μια φωνή (πιστεύω σε ένα θεό πατέρα παντοκράτορα...όχι αυτό είναι από άλλο) και δυνατά 13 φορές την λέξη ΚΕΡΑΥΝΟΧΕΙΛΟΣ!!!!!!!!! Προσέξτε αυτήν την λεπτομέρεια: πρώτα θα χύσετε και έπειτα θα φωνάξετε το όνομα...(το tantra πέθανε το γάμησε ο Κεραυνόχειλος). Οι παρενέργειες θα κρατήσουν μόνο 69 μέρες....και θα χέζετε πιστοποιημένο HACCP σπέρμα Predator, πλήρως αφυδατωμένο, αποξηραμένο, αποστειρωμένο που είναι σκέτο αποσταγμένο νερό. Μιλάμε για πανίσχυρο τελετουργικό.
Κοροϊδεύετε ε; Όπως νομίζετε αλλά θα το μετανιώσετε πικρά όπως το μετάνιωσε ένας γνωστός του Κεραυνόχειλου....ενώ έκανε 69 έλεγε στην κοπέλα του...λίγο πιο βαθιά...λίγο πιο βαθιά...και να σου και τα αρχίδια μέσα....ο βλάκας μέσα σε μερικά λεπτά είχε μείνει μισός από το πολύ χύσιμο χωρίς καν να το καταλάβει. Δεν είναι καθόλου αστείο...οι γυναίκες μπορούν να έχουν ατέλειωτους οργασμούς αλλά εσείς οι άντρες λίγο να αφαιρεθείτε γίνατε φτερό και πούπουλο.
Με το θέλημα του Κεραυνόχειλου Θα γίνετε Θεοί!!!!!!!!!!!!


ΤΗΕ ΤRUE STORY


Όταν από ατύχημα ένας κεραυνός χτύπησε το χείλος ενός βατράχου το σκατό που πετάχτηκε από τον κώλο του εξελίχτηκε μετά από βακτηριακές ζυμώσεις εκατομμυρίων χρόνων στον σημερινό άνθρωπο. Αντίθετα το κεραυνοβολημένο «κουάξ» εξελίχτηκε στον πιο σκληροπυρηνικό εξωγήινο δολοφόνο, τον PREDATOR
φυσικά ο οποίος και γαμάει και δέρνει ανελέητα για αυτό μην λέτε πολύ δυνατά το όνομα του γιατί μπορεί να σας ακούσει και μας γαμήσει όλους doggy. Predatoooooor....
Ένας κεραυνός του έκαψε τα χείλια στο πρωταρχικό στάδιο της εξέλιξης του γι' αυτό και βγήκε αργότερα έτσι ξεδοντιάρης....μετά από πολλά χρόνια εξέλιξης.
Mόνο ένα μουνί είχε γαμήσει ο Predator και αυτό ήταν το δικό του. Ξαφνιαστήκατε; Ναι,ναι,ναι, ο Predator είναι θηλυκό και ανέκαθεν έψαχνε ένα ικανό πέος και όχι νεκροκεφαλές που σας είχαν κάνει να πιστεύετε. Το μουνί της έκοβε σαν λεπίδα με συνέπεια όποιος έβαζε το πουλί του μέσα να του το ξεριζώνει από τα αρχίδια (πονέσατε;), μόνο ένας man of steel θα μπορούσε να χώσει το πουλί του εκεί μέσα αλλά και αυτός άρπαξε doggy την ψωλή του Batman (παρεμπιπτόντως δεν έχω δει την ταινία SupVersusBat για αυτό μην με βρίζετε για spoiler effect alert όπως στον πούτσο λέγεται).
Kατά βάθος ο Predator ήταν πονόψυχη. Όχι, όχι, όχι, πριν τους γδάρει τους έκοβε τον πούτσο *(από τα αρχίδια πάντα έτσι); Ζύγιζε τις δυνάμεις της γιατί ήξερε ότι ήταν κατά πολύ ανώτερη από τους ανθρώπους και αφού την έπαιρνε θέριζε κεφάλια (και πάνω και κάτω). {{{ Βέβαια δεν συμβαίνει το ίδιο με τις γυναίκες της σημερινής εποχής που εξαιτίας μιας απειροελάχιστης γονιδιακής διαφοροποίησης μυικά υστερούν από τους άνδρες (στις λεπτομέρειες) με αποτέλεσμα να εκδηλώνουν διάφορα επιθετικά κόμπλεξ κατωτερότητας (όχι όλες). δίνοντας πάτημα σε κάποιους νταήδες η ψυχάδηκες (ανάλογα) 40-150 κιλών προσεγγιστικά (που το μόνο άξιο που κάνουν είναι να πλένουν μαρουλόφυλλα για την σαλάτα) να τις χαρακτηρίζουν πουτάνες εν συνόλω. Και γιατί γίνεται αυτό; «διότι η γυναίκα πρέπει να εκπληρώνει το εξιδανικευμένο πρότυπο της Μεγάλης Μητέρας, της τροφού, της άσπιλης και α-γάμητης ανεμογκαστρωμένης Παρθένου Μαρίας που γεννά και μεγαλώνει γερά παιδιά με νουνού (και εγώ νουνού έπινα μικρός).
Και σαν να μην έφτανε αυτό στιγματίζονται και κατηγορούνται οι άντρες για αλφονσισμό ενώ τον «γυναικείο αλφονσισμό» έχουμε συνηθίσει να τον δεχόμαστε ως κάτι φυσιολογικό - τελικά η θέλουμε ισότητα επί ίσοις όροις ή θέλουμε ζωή μπουρδέλο. Αποφασίστε (άντρες, γυναίκες).
Αν λοιπόν η γυναίκα δεν πληρεί αυτά τα κριτήρια στο συλλογικό ασυνείδητο κάποιων αντρών και γυναικών (άρα προφανώς δεν είναι και τόσο συλλογικό το συλλογικό ασυνείδητο) θεωρείται πουτάνα και αν τα πληρεί δεν μας κάνει ή την έχουμε για καβάντζα. Ένας φαύλος κύκλος του Krebs με άλλα λόγια». }}}
Υποτίθεται πως μόνο ένας άνθρωπος κατάφερε να γαμήσει τον Predator και αυτός ο ένας ήταν ο Άρνολντ. ΜΕΓΑ ΨΕΜΑ γιατί εκείνη την εποχή τα αρχιδάκια του Άρνολντ είχαν συρρικνωθεί τόσο πολύ από τα αναβολικά και ο πούτσος του χαλάρωσε τόσο πολύ που τον σφράγιζε με βουλοκέρι πίσω στον κώλο του για να μην ξεκολλήσει.
Tοτε ποιος; ποιος κατάφερε να λύσει αυτό το «αίνιγμα της Σφίγγας»; ποιος θα απελευθερωνόταν από τον κατ' επίφαση πατριάρχη PREDATOR;
Μα θέλει και ερώτημα; the one and only Κεραυνόχειλος ο οποίος γαμούσε σαν ντοπαρισμένη αρκούδα (και όχι το βατραχοπόδαρο με το καψαλισμένο χείλι μην μπερδεύεστε). Ο Κεραυνόχειλος έκανε τον Predator να αισθανθεί γυναίκα, να έρθει σε επαφή με την απωθημένη της φύση. Πως το κατάφερε αυτό; Με κεραυνό στο μουνί, από το χείλι.


ΑΠΟΘΕΩΣΗ


Αυτός και μόνο αυτός κατάφερε να λυτρώσει τον Φρόιντ από τον φθόνο του πέους. Ο Φρόιντ ήταν δεινός ορειβάτης για αυτό και κατάφερε να φθάσει μέχρι την ψηλότερη κορυφή του πέους αλλά δεν μπόρεσε να κατέβει, καταπλακώθηκε από το πολύ χιόνι και έγινε χιονάνθρωπος. Από τότε κάθε φορά που το στρώνει φτιάχνουμε χιονανθρώπους.
Και ποιος ήταν ο Κεραυνόχειλος; μα ποιος άλλος από το μπάσταρδο του Φρόιντ. Το ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ του Φρόιντ έκανε σκόνη ΤΟΝ....Φρόιντ.
Καλά μαντέψατε, ο Κεραυνόχειλος (ένας οποιοσδήποτε άνδρας ή γυναίκα) είναι ένας απλός άνθρωπος (μην το πείτε σε κανέναν).

ΥΓ: To blogging είναι για να περνάμε καλά και πραγματικά το ευχαριστιέμαι να διαβάζω..και να με διαβάζουν..είναι κάτι πρωτόγνωρο, σημασία λοιπόν δεν έχει ποιος είμαι και ποιος δεν είμαι αλλά προς αποφυγή οποιονδήποτε παρερμηνεύσεων ή παρεξηγήσεων (και πριν λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις από όσες φανερά ή κρυφά έχει λάβει και αρχίσουμε τα Γαλλικά χωρίς λόγο και αιτία γιατί ξενερώνω εύκολα) επειδή κάποιοι/κάποιες για χ,ψ λόγους (που δεν θα τους αναλύσουμε) μπορεί να παρομοιάζουν το blog μου με κάποιο (τρέχον/ενεργό το τονίζω) blog ξεκαθαρίζω (και για να μην εκτίθεται κανείς) ότι ΔΕΝ έχω άλλο blog ή προφίλ blogger εκτός από αυτό που βλέπετε που αφορά τον κύκλο των αγαπητών ιντερνετικών φίλων blogger ή σχολιαστών με τους οποίους προς το παρόν σχετίζεται αυτό to blog, όπως...Λάθος Ταινίες, Πρόεδρος ΑΠΙ, Ο Χωστήρας, Άθλιες Κόρες, medussa, αλλά και όσον αφορά τον δικό τους κύκλο, οπότε κάλυψα ένα αρκετά μεγάλο πεδίο. Για να το κάνουμε πιο λιανά δεν διαχειρίζομαι κάποιο άλλο blog αυτών ή των κύκλων τους.

ΥΓ2: Ευχαριστώ από καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ