Γιατί Δεν Είμαι ο Χωστήρας! Λακωνικά

Ο Χωστήρας είναι ένας έμπειρος blogger τουλάχιστον τριών χιλιάδων ετών, ένας αθάνατος δαίμονας με σαρκοβόρες ορέξεις και διαθέσεις αλλά κατά βάθος είναι καλόψυχος, κάτι σαν τον Spawn αλλά αυτήν την εποχή λόγω ιδιοσυγκρασίας «ενδοβάλλει» περισσότερο με τον Wolverine. Ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ από την άλλη είναι ένας άγγελος του ελέους, αυστηρά χορτοφάγος που επειδή έχασε προσωρινά τα φτερά του απέκτησε κάποιες δαιμονικές πινελιές. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι κουράστηκε και απλά ξαποσταίνει για λίγο για να πάρει δυνάμεις γιατί υπερτίμησε τον εαυτό του.

Ο Χωστήρας δεν ασχολείται με «μαλακίες» όπως μετριασμοί στα σχόλια όπως βάζει ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ στο δικό του blog

O Xωστήρας δεν αμφιταλαντεύεται για το κατάλληλο όνομα προφίλ όπως είχε κάνει κάποιος πριν μεταμορφωθεί στον ΑΒΑΤΑΡΑ.

Ο Χωστήρας δεν διαγράφει και δεν επαναφέρει ξανά το blog του όπως είχε κάνει ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ πρόσφατα.

Τόσο ο Χωστήρας όσο και ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ είναι αρχέγονες αρχετυπικές μορφές που απλά έτυχε να συναντηθούν για αυτό κάποια όντα συνεχίζουν να μας μπερδεύουν αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας και αναγκαστικά το διακωμωδείς. Στο new age λένε ότι μπορούν να υπάρχουν και δύο. Το ρητό: there can be only one είναι αναχρονιστικό και ανήκει στο old age. Εκτός κι αν ο Χωστήρας θελήσει να έχει μόνος του τον Θρόνο και μου πάει κόντρα. Σε αυτήν την περίπτωση η απάντηση μου θα είναι συντριπτική γιατί ΕΝΑΣ είναι ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ και οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούν...
Δεν προκαλώ τον αδερφό Χωστήρα γιατί η αξία του είναι μεγάλη και η φήμη του εκτείνεται πέρα από το ηλιακό μας σύστημα πέρα από το γνωστό χωροχρονικό διάστημα. Απλά λέω ότι ένας εμφύλιος με δύο από τις μεγαλύτερες υπερδυνάμεις σε όλα τα γνωστά και άγνωστα σύμπαντα θα ήταν ασύμφορος.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ