ΣΥΝΤΟΜΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

Το blog αυτό με περιορίζει και δεν μπορώ/θέλω να γράφω πολλά για τέτοιου είδους θέματα. Άλλωστε όπως είχε πει και ο Λάθος Ταινίες σε ένα σχόλιο για το δικό του μπλογκ: «αυτό είναι ένα μπλογκ μαλακίας». 

Πόσο έξυπνος είσαι; ε; άνθρωπε με άλφα μικρό γιατί Άνθρωπος δεν είσαι και δεν θες να μάθεις τι είναι Άνθρωπος. Είσαι μέρος αυτού του πλανήτη. Αλλά γη θα συνεχίσει να επιβιώνει και χωρίς εσένα και όσο και αν την αφαιμάξεις στο τέλος θα αναζωογονηθεί ξανά αλλά εσύ θα έχεις συμπιεστεί μέσα στα αρχεία του σύμπαντος. Αν χρησιμοποιούσες την εξυπνάδα σου άνθρωπε δεν θα έφτιαχνες ατομικές βόμβες από φόβο και ασφάλεια για να αποφύγεις τυχόν αντίποινα από την βία που εκλύεις προς τα έξω. Και αυτό προδίδει την ανικανότητά σου να κάνεις ειρήνη με τον έξω κόσμο και έτσι δημιουργείς διπλωματικές σχέσεις και κρύβεσαι πίσω από τα συμφέροντά σου. Κρύβεις τον Άνθρωπο όπως η φλούδα κρύβει μέσα της τον καρπό.
Εσύ άνθρωπε (γέλα) που αγοράζεις το χάμπουργκερ από τον Κροίσο Μαύρο Μάγο γίνεσαι συνεργός στο έγκλημα. Οι επιλογές σου δίνουν την συγκατάθεση για να θανατώνονται εκατομμύρια συναισθανόμενα πλάσματα (δειλέ). Μετά τρέχεις στους ασβεστωμένους για βοήθεια επιβαρύνοντας το σύστημα υγείας και καταντάς ένα φαρμακευτικό φουά γκρα. Ασυνείδητα αβαντάρεις τις φαρμακοβιομηχανίες και αυτές σε εκμεταλλεύονται. Ανόητε, έχεις έναν Πλάτωνα αλλά δεν γνωρίζεις καν τον μύθο του σπηλαίου. Υπάρχουν και τώρα Άνθρωποι πάντοτε υπήρχαν και πάντοτε θα υπάρχουν. Ψάξε να τους βρεις γιατί δεν ψάχνεις; Ψάξε μέσα σου.
Ζεις στο δικό σου matrix/ονειρόκοσμο και περιμένεις την σύνταξή σου μέχρι να ψοφήσεις. Με κατηγορείς ότι γενικεύω...ακόμα δεν κατάλαβες. Σκέφτεσαι τα φαγητά που θα μαγειρέψεις τους κουραμπιέδες που θα φας αλλά το μυαλό σου δεν πάει καθόλου σε αυτούς υποφέρουν που κοιμούνται έξω και πεθαίνουν στα ζώα στους ανθρώπους. Αλλά όχι, προσέχεις μην κολλήσεις κατάθλιψη. «εγώ θα αλλάξω τον κόσμο»; Ηλίθιε άνθρωπε κανείς δεν σου ζητάει να αλλάξεις τον κόσμο. Αλλά εσύ το μόνο που ξέρεις είναι να διαδίδεις την βία με τις ερωτήσεις σου. Υπηρέτα και ψήφιζε κόμματα κράτη και κυβερνήσεις γιατί για εσένα όλα είναι μια διαίρεση.
Όλα ένα θέατρο σκιών.
Η ζωή σου είναι ανταγωνισμός δήθεν για να κάνεις το καλό.
Οι νόμοι των ανθρώπων δείχνουν το μέτρο της άγνοιάς τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ