ΟΤΑΝ Ο ΤΣΑΠΑΓΕΦ "ΕΤΡΩΓΕ" Α.ΥΒΡΙΣΤΕΣ- extended release

Στην αρχή είναι λίγο σφιχτόκωλο (αν και το πελέκισα αρκετά) μετά χαλαρώνει.

Η ζωή εμφανίστηκε στην γη μέσα από μονοκύτταρους οργανισμούς. Αυτοί προκειμένου να επιβιώσουν χωρίζονταν στην μέση. Ίσχυε λοιπόν το πρότυπο 1 παράγει 2. Μέσα από αλλεπάλληλους ανταγωνισμούς κατάφεραν τελικά να επιβιώσουν τα ισχυρότερα είδη, τα πιο δυνατά ή καλύτερα αυτά που μπορούσαν να προσαρμοστούν ευκολότερα στις αλλαγές του περιβάλλοντος. Αυτή ήταν μια εύλογη εξέλιξη. Έπειτα εμφανίσθηκε αυτό το τραγελαφικό ον γνωστό ως άνθρωπος. Ο άνθρωπος καθιέρωσε ένα μεγάλο πέρασμα στην εξελικτική διαδικασία, ένα άλμα αφού ο κανόνας 1 μας κάνει 2 μετατράπηκε σε 2 μας κάνουν 1. 
Για να αναπαραχθεί ο άνθρωπος το θηλαστικό χρειάζεται τόσο το θηλυκό όσο και τον αρσενικό γαμιά.  Ο Μέντελ είπε όλη την αλήθεια: Τα μισά χρωμοσώματα ανήκουν στο σπέρμα και τα άλλα μισά στο ωάριο.
Η αλήθεια δεν βρίσκεται μόνο στα γονίδια αλλά και στο περιβάλλον. Πάρτε ένα άνθρωπο κλείστε τον μέσα σε ένα κουτί από την ημέρα που γεννιέται για 50 χρόνια. Με πιάνετε; Τα γονίδια βρίσκονται σε διαρκή αλληλεπίδραση με το περιβάλλον και το αντίθετο. Και μετά μας λένε μερικοί ότι οι Αφρικανοί είναι τεμπέληδες επειδή τους χτυπάει ο ήλιος στο κεφάλι, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Σαν να λέμε ότι ο πούτσος μπαίνει στο μουνί αλλά αυτό που μετράει είναι το μέγεθος. Το μέγεθος μικρό ή μεγάλο είναι μόνο η εντύπωση που αποκομίζουμε αλλά δεν μας λέει τίποτα για τον αφέντη του πούτσου. Έπειτα υπάρχει η συλλογική μνήμη που μας υποδηλώνει την μάθηση και την εμπειρία. Μέσα από την εμπειρία και την μάθηση οι άνθρωποι αποκτούν άπειρες ικανότητες εξέλιξης. Κάθε άνθρωπος αφού το άτομο είναι απόλυτα υπεύθυνο καθορίζει το πεπρωμένο του και εναντιώνεται στους εξωτερικούς παράγοντες. Έτσι, καθαρότητα της φυλής δεν υπάρχει γιατί όλοι οι άνθρωποι είμαστε φτιαγμένοι από όλους τους ανθρώπους. Τα χαρίσματα δεν μετριούνται με δείκτες ομορφιάς και IQ. Ούτε σύνορα υπάρχουν ... τα σύνορα είναι ανθρώπινες διαχωριστικές γραμμές φόβου και ανασφάλειας. Όπως το σκυλί που κατουράει για να σημαδέψει την περιοχή του έτσι οι άνθρωποι σημαδεύουν τις περιοχές τους με «απαγορευτικές πινακίδες» με σύνορα. Τα σύνορα είναι για να γκρεμίζονται και κάποια μέρα όλοι οι άνθρωποι θα είναι Ένα. Όλοι θα γίνουμε Αβατάρες σαν τον Τσαπάγεφ.
ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ... μέχρι και κοτζάμ πυραμίδα κατάφερε να γαμήσει. Μιλάμε τώρα για την new age πυραμίδα του Maslow η οποία έφτανε τα χίλια πόδια ύψος τύφλα να 'χουν οι πυραμίδες της Αιγύπτου. Λοιπόν μάγκες η πυραμίδα του ήταν ένας τέλειος αντικατοπτρισμός της πούτσας του Maslow...η οποία χωριζόταν σε έξι στάδια. Και αυτό γιατί βαρούσε αυξητικές ενέσεις στην πούτσα του για να την μεγαλώσει με το ζόρι για να μας γαμήσει όλους – ήθελε να γίνει ο νέος Αβατάρας. Στο τελευταίο τρύπημα έφτασε στην τέλεια στύση. Γι αυτό και έχουμε τις παρενέργειες που έχουμε στον Δυτικό πολιτισμό ρουφώντας τα υπολείμματα από την πούτσα του Maslow. Γιατί όμως η πούτσα του Maslow δεν βρίσκει εφαρμογή στους Αφρικανούς και σε άλλες φυλές του Αμαζονίου; Αν πεθαίνεις πόσο θα σε νοιάξουν τα χρήματα και η γαμημένη σου διασημότητα; Αν ο δυτικός κόσμος τράβαγε περισσότερη μαλακία θα καταλάβαινε την μαλακία στην οποία έχει περιέλθει. Λέει κάποιος μια «μαλακία» και άντε να την διαδώσουμε στον κόσμο. Σταθείτε ρε μαλάκες ΜΥΓΔΑΛΑ. Βέβαια αν δεν επενέβαινε ο ΤΣΑΠΑΓΕΦ με αστρική προβολή τα πράγματα σήμερα θα ήταν πολύ χειρότερα. Σε αιθερική μορφή δεν μπορούσε να κάνει πολλά πράγματα και έτσι τοποθέτησε ένα υπερ-ιό μέσα στην πυραμίδα, για να την κατατρώει από μέσα, μία τρίχα από το μουστάκι του.
O Τσαπάγεφ όμως είχε λογαριάσει χωρίς τον ξενοδόχο και ξενοδόχος ήταν όχι οι επώνυμοι (αυτοί είναι γνωστοί) αλλά οι ανώνυμοι υβριστές.
Ο Τσαπάγεφ επειδή ακριβώς ήταν το επίκεντρο της προσοχής ήταν και το επίκεντρο του φθόνου γι' αυτό και λάμβανε πολλά ανώνυμα υβριστικά γράμματα. Ο τρόπος που το αντιμετώπισε ήταν απλός. Με μια γρατσουνιά στον αέρα άνοιγε μικρές τρύπες στην ατμόσφαιρα και πετούσε μέσα τα γράμματα που λάμβανε αφού πρώτα τα συμπίεζε σε μικρά μπαλάκια. Δια μαγείας τα μπαλάκια έφταναν στο αποστολέα τους μέσα από αόρατες εσοχές και κάτι σαν Πόκεμον απορροφούσαν μια και καλή τον αποστολέα τους. Η τελευταία κραυγή απόγνωσής τους αποτυπωνόταν σαν ίχνος από σβησμένο μελάνι το οποίο μπορούσε να γίνει ορατό μόνο από τις υπέρυθρες των ματιών του Τσαπάγεφ. Έκτοτε η τεχνολογία Kirlian αναπτύχθηκε χάρη στις υπεράνθρωπες ικανότητες του Τσαπάγεφ.
Όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ο Τσαπάγεφ έγινε αόρατος στον τρισδιάστατο αυτόν κόσμο, άθελά του, αν και είχε αφομοιώσει εκατοντάδες χιλιάδες βωμολοχίες, ακριβώς επειδή η κάθε σκέψη του προκαλούσε μια δονητική έκρηξη σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης, του ξέφυγαν μερικές όπως μπάζο και τσιγκούνης τα οποία έκτοτε έγιναν τα σημεία αναφοράς (μαύρης μαγείας) για το γυναικείο και το αντρικό φύλο αντίστοιχα από κάτι γλοιώδη υποκείμενα. Λες και το μπάζο είναι γυναικείο προνόμιο και το τσιγκούνης αντρικό. Με άλλα λόγια οι βάσεις του καπιταλισμού είχαν ήδη θεμελιωθεί από την εποχή του Τσαπάγεφ.

Ο νέος Αβατάρας απέχει μόλις 10.000 γαλαξίες (που γι' αυτόν είναι ασήμαντη απόσταση) και έρχεται να θερίσει τα καπιταλιστικά γουρούνια.ΣΕ ΑΝΑΜΟΥΝΙ : Μεγάλες Αλήθειες Νο2 και Ο Μαυρούκος Φίλος Μου Εμμάνουελ.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ: Μετά την σειρά αναρτήσεων κατά των ανώνυμων υβριστών παρατηρήθηκε μια αξιόλογη αλλά ανεκτή πτώση στα views των αναρτήσεων. Αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς αυτό εδώ είναι το ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΦΡΑΞΙΑΣ. Για να ξεχωρίσουμε επιτέλους την ΗΡΑ (ζιζάνια) από το ΣΤΑΡΙ.
Παίζω μπάλα με ΑΠΙΤΗ, ΧΩΣΤΗΡΑ, ΛΑΘΟΣ ΤΑΙΝΙΕΣ, COULA, MEDUSSA , TINA ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΚΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΛΙΕΣ ΤΗΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΟΥΓΚ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΨΙΛΟΧΑΘΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑ ΤΟΣΑ ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ. Κόμπρα και σταράτα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ