ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ #3 : «ΒΑΛΤΗΣ ΤΟ ΣΤΟ ΚΩΛΟ»

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΩ ΒΑΡΒΑΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ


Μου λέει άνοιξε τα παράθυρα κάνει πολύ ζέστη. Η γκόμενα έμενε σε ισόγειο και τα παράθυρα έβλεπαν προς το πεζοδρόμιο. Πέσαμε στο κρεβάτι γυμνοί και μούσκεμα στον ιδρώτα. Καθώς ήρθα από πάνω της o πούτσος μου γλίστρισε μέσα της χωρίς να τον πιάσω στα χέρια. Την έχω μεγάλη και ένιωθα πως της χτυπούσα την μήτρα. Αααχχχχ δυο μήτρες θα μου κάνεις...θέλω το παιδί σου...με σακααααατεεεεεευεις. Τέτοια μου έλεγε και ο πούτσος είχε γίνει τόσο σκληρός λες και είχα πριαπισμό ή ακόμα χειρότερα λες και ο πούτσος μου ήταν από τσιμέντο που εμπλούτιζε το γεννητικό της σύστημα. Ο πούτσος σου είναι σατανικός...ο πούτσος σου είναι σατανικός...ψέλιζε, γκάριζε, αναθεμάτιζε... Ο σταυρός που φορούσα ακούμπησε κατά λάθος πάνω στο μέτωπό της. Ααααααα ούριαξε. Μου 'κοψε την αλυσίδα με τα χέρια της και με τις αιχμυρές του άκρες χάραξε στο μετωπό της το σταυρό. Ήθελα να σταματήσω το γαμήσι αλλά κάτι με παρακινούσε να μην το κάνω ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου. Την είχα διπλώσει στα δύο και τα πόδια της χωρίς να λυγίζουν καθόλου ακουμπούσαν στο κεφάλι.
- Κάνεις ενόργανη; την ρωτάω
- Κάνει κάνει.... Γυρίζω το κεφάλι μου προς το παράθυρο και βλέπω ένα πλήθος ανθρώπων να μας παρακολουθεί από τα παράθυρα.
- Καύλες μου ανοίξτε τα παντζούρια, τους λέει.
Εγώ συνέχιζα να την γαμάω απτόητος αλλά το πλήθος μου αποσπούσε λίγο την προσοχή. Όλο και περισσότερος κόσμος κατέφθανε να θαυμάσει το γαμήσι μας. Είχαν μαζευτεί τόσο πολλοί που όχι μόνο ξήλωσαν τα παντζούρια αλλά άρχισαν να σπάνε κομμάτια από τον τοίχο με σφυριά και βαριοπούλες.
Ακούω ένα δυνατό κρακ... σπάνε οι δοκοί του κρεβατιού και απρόσμενα βρισκόμαστε με το στρώμα στο πάτωμα. Νόμιζα ότι ο πούτσος μου είχε βγει από τον αφαλό της αλλά μάλλον ήταν παραίσθηση.
- Ααααχ σκίσε μου τώρα το κώλο, φτάνει μου το κάψες το μουνί...
- Από τον κώλο, από το κώλο, πετάγεται ένας.
Ακολουθούν κι άλλοι...
Από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο.
Ακόμα και περαστικοί όλοι με μια φωνή έλεγαν το ίδιο πράγμα.....
Από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο.

Έτρεχαν τα σάλια τους. Άλλοι απλά παρατηρούσαν άλλοι γαμιόντουσαν μεταξύ τους άνδρες με άνδρες γυναίκες με γυναίκες και γυναίκες με άνδρες άλλοι αυνανιζόντουσαν.
Όλοι φώναζαν... 
Από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο, από τον κώλο, βαλτής το στον κώλο, χωστής το στον κώλο, στον κώλο από τον κώλο.

- Έλα δαίμονα χώσε το δαιμονικό καυλί σου στον κώλο μου, τι περιμένεις, λάδωσε το έντερό μου.

Είναι αλήθεια πως ήταν πρώην καλόγρια και κάθε μέρα έδινε πραγματική μάχη για να διώχνει τους δαίμονες από την ζωή της. Είχε παραγγείλει ένα χάμπουργκερ και εγώ μια πατατοσαλάτα. Καθόμασταν σε διπλανά τραπέζια.
- Είμαι αμαρτωλή, μου λέει.
- Συγγνώμη; Με κυνηγάνε οι δαίμονες. Με ταΐζουν κρέατα και γάλατα. Με ανάγκασαν να φύγω από το μοναστήρι.
- Εσύ δεν τρως κρέας; νηστεύεις;
- Όχι είμαι βίγκαν.
- Αααα, έχεις και 'συ δαίμονες.
- Όχι είμαι βίγκαν.
- Θα έρθεις σπίτι μου να μου τον δείξεις;
- Ποιον;
- Τον δαίμονα.
- Αν θέλεις.
- Είναι μεγάλος;
- Ε, δεν θα 'ναι.

«Ένα βουητό από μέλισσες».
Λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της λάδωσε το έντερό της.

Πάω να της τον βάλω στον κώλο και...ΜΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.


ΕΚΑΝΑ ΡΕΚΟΡ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΜΗΝΑ. ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.........ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ