Η ΑΘΕΑΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΣΟΣΕΛΦΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΣΕΛΦΙ

Γιατί οι άνδρες δείχνουν το πουλί τους σε σέλφι; χωρίς γενικεύσεις αφορισμούς, εξιδανικεύσεις και μπαμπουλισμούς ο ΑΒΑΤΑΡΑΣ μιλάει πάντα μοντέρνα, σταράτα και πάντα την γλώσσα της αντικειμενικής αλήθειας.

i) Αν δεν γαμούσα 52 γυναίκες την ημέρα θα είχα έλλειψη και τότε μπορεί να έδειχνα το πουλί μου σε σέλφι αλλά ας αφήσουμε εμένα.
ii) Διότι ο άνδρας έχει μάνικα και η μάνικα όπως και τα μπράτσα με τατουάζ την άγκυρα επιδεικνύονται. Οι γυναίκες είναι τέρατα ζήλιας γιατί δεν έχουν κάτι να δείξουν (εκτός από τα βυζιά τους που και αυτά δεν τα δείχνουν επειδή θεωρούνται ιερά σύμβολα μητρότητος γι' αυτό και τα ''δείχνουν'' όταν θηλάζουν στους δρόμους  και καλά κάνουν βλέπετε όμως ότι υπάρχει μια επιλεκτικότητα εδώ πέρα από την οποία εξάγονται σούπερ καταπιεσμένα σύνδρομα και αυτό γαμώ την μπανανία μου αρκεί για να σεβαστείτε το γεγονός ότι έχουμε διαφορετική ανατομία) και εύκολα χαρακτηρίζουν τους άνδρες ανώμαλους που μπορεί και να είναι κάποιοι - σαλτάρετε και γαμηθείτε. Όμως οι γυναίκες όπως μάθανε από την μαμάκα τους δεν χρειάζεται να δείξουν κάτι γιατί ξέρουν να ''κουνιούνται'' και να ''στήνονται'' και όπως μάθανε από τον μπαμπάκα τους ο οποίος δεν τις πρόσεχε. Φαντάζεστε τώρα έναν άνδρα ενώ τον τραβάνε φώτο να δείχνει τα μπράτσα του;
ii) Οι πουτσοσέλφι σε νορμάλ άτομα είναι ένας τρόπος άμυνας/έκφρασης σε μια κοινωνία που ευνοεί το γαμήσι των ισχυρών των μουράτων των φραγκάτων , των ξανθών γαλανομάτηδων και των Ράμπο 1,2,3 - στερεότυπα όχι ότι είναι κακό (αλλά ποιος πραγματικά νοιάζεται για την πραγματική ομορφιά των ανδρών;) κάργες δεν σας συμφέρει να μιλάτε γι' αυτά. Γιατί οι γυναίκες μπορεί να μην στέλνουν πουτσοσέλφι στην ίδια συχνότητα με τους άνδρες αλλά τα κονομάνε μια χαρούλα από κάτι chatrubate και βάλε επειδή εκεί τα tokens πέφτουν βροχή από διάφορους μαλάκες (που τις βλέπουν να προσποιούνται οργασμούς) που είτε τους περισσεύουν τα χρήματα είτε δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν. Εκεί να δείτε τι δείχνουν οι τσούλες αλλά αυτό δεν το λέμε ανωμαλία αλλά σεμνότυφα μπίζνα εξάλλου οι άνδρες φταίνε και για αυτό. Οι πουτάνες γυναίκες θέλουν ανταλλάγματα οι άνδρες μαλάκες όχι - αυτή είναι η πραγματική διαφορά.
iii) Aγαμία. Οι γυναίκες είναι περισσότερες αλλά δεν γαμάνε όλοι οι άνδρες γιατί κάποιοι γαμάνε περισσότερες από μία.


Αντί να στοχοποιούμε φύλα μήπως όλες αυτές οι εκδηλώσεις εκπληρώνουν κάποιους κοινωνικούς ρόλους/κατάλοιπα μαλακισμένων era? Θα επανέλθω δριμύτερος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ