ΕΚΠΛΗΞΗ! Η Εκβαράθρωση του Κορταρίσματος Με Συνοπτικές Ασέξουαλ Διαδικασίες

Ο κορτάκιας στην πραγματικότητα είναι ένας πονεμένος άνθρωπος που αναζητά την ευκαιριακή «συμπόνια» επίσης πονεμένων και «αγάμητων» καυλωμένων γυναικών. Μέσω αυτών των ευκαιριακών κατακτήσεων αντλεί την προσωρινή επιβεβαίωση του μέχρι την επόμενη, την επόμενη, την επόμενη. Και οι «αγάμητες» επιβεβαιώνονται σαν γυναίκες κλείνοντας για μερικά λεπτά το κενό μέσα τους αλλά αντιστρόφως ανάλογα το κενό στο μουνί τους όλο και μεγαλώνει.
Ο κορτάκιας είναι ένας έφηβος που ενώ μεγάλωσε συνεχίζει να παραμένει έφηβος με το να προσπαθεί να υπερέχει από τους υπόλοιπους. Γιατί η ματαιοδοξία ήταν το ιδανικό του ή γιατί δεν του δίδαξαν ότι η ζωή δεν είναι εμπειρισμός.
Στο βάθος, δεξιά και αριστερά ακούγονται επιφωνήματα...τον «πούστη», τον «παίχτη», τον γαμάτο από φερέφωνα «αγαμίας» που γυρνούν το κεφάλι τους προς τα πίσω όταν περνάει από δίπλα τους μια γκόμενα για να δώσουν νοερή έγκριση στον κώλο της.
Άνθρωποι που θεωρούν κάτι σπουδαίο να γαμηθούν ή να γαμήσουν έναν άλλο άνθρωπο επειδή απλώς συνέπεσαν οι ρηχές και επιφανειακές σεξουαλικές εφέσεις τους δεν είναι να τους παίρνεις στα σοβαρά.
Αυτό ήταν το Outsider άρθρο της Καινούργιας Χρονιάς.

Namaste


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ