...ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

Τώρα που τελειώνει και η χρονιά δεν πρέπει να τα κρατάμε μέσα μας είτε εντός είτε εκτός ίντερνετ. Καλά κυρίως εκτός.
Tα σχόλια τα έχω κλειστά λόγω μίνι διπλωματικού επεισοδίου στον «μαϊμού» λογαριασμό του fb που είχε ο φίλος μου ο Μερκούριος για λογαριασμό μου και παρίστανε ότι είμαι εγώ κατ' εντολή μου. Ακριβώς επειδή δεν ήταν κανένας original λογαριασμός (ενώ στον original σπάνια γράφω κάτι) τον παρακάλεσα να μου τον διαγράψει οριστικά. Ούτως ή άλλως όμως πλην ελάχιστων συγκεκριμένων μπλόγκερ δεν σχολιάζετε (αν και είχα κάνει δυο τρεις τέσσερις κρούσεις σε άλλα μπλογκ κατά καιρούς). Έχει να πούμε ο άλλος και ή άλλη 30 σχόλια στο δικό του/της μπλογκ και ζορίζεται να σχολιάσει σε κάποιον που διαβάζει αλλά επειδή αυτός δεν έχει σχολιάσει στο δικό του/της μπλογκ δεν σχολιάζει. Και θα μου πεις τώρα ότι δεν με εκφράζουν αυτά που γράφεις για χ, ψ, ω λόγους ή το μπλογκ σου είναι λίγο αντισυμβατικό και δεν μου ταιριάζει να σχολιάσω ή γενικά βαριέμαι να σχολιάζω και γι' αυτό είμαι επιλεκτικός/η. Πάσο σε όλα. {{{{{{ Αλλά εγώ δεν μπορώ να σχολιάζω και σε άλλα μπλογκ (έχοντας κλειστή την φόρμα σχολίων μου) και από σεβασμό και από λόγους εκατέρωθεν ισονομίας.}}}}}}} Αλλά αν ο κάθε εσύ το παίζεις ΥΠΕΡΑΝΩ να έχεις την μαγκιά να κλείσεις τα σχόλιά σου δεν το κάνεις όμως. Άρα λοιπόν δεν είσαι και τόσο υπεράνω. Γι' αυτούς τους λόγους κρατώ επ' αόριστο κλειστά τα σχόλια. Με άλλα λόγια υπάρχει μέσα μου μεταξύ ισογείου και ημιορόφου ένα πλασματάκι λίγο ατίθασο που θέλει να φωνάξει  ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΟΥ τον πούτσο μου τον έχω χορτάτο γιατί συνήθως είναι αχόρταγος και επειδή συνήθως είναι αχόρταγος φροντίζω να είναι χορτάτος. Η μαλακία καλή και άγια είναι αλλά δεν χορταίνει τον πούτσο. Όοοοοχι δεν έχω λάγνο βλέμμα «επικίνδυνο» ή διαυγές μπορεί. Λάγνα βλέμματα έχουν οι αγάμητες/οι λόγω καταπίεσης (καλά ίσως όχι όλοι μην το γενικεύω) περισσότερο δολοφονικά είναι τα βλέμματά τους αν το έχετε παρατηρήσει (γι' αυτό και οι αγάμητοι μπορεί να κάνουν μια μαλακία) και οι ανώμαλοι/λες που ταυτίζονται κάπως. Τριάντα χρονών ο άλλος όχι σχέση δεν έχει κάνει ότι καν να γαμήσει - υπάρχουν και αυτά πως δεν υπάρχουν. Πώς μπορεί να είναι φυσιολογικός μετά; Και μετά λένε: «οι γυναίκες με αποφεύγουν». Μα ρε φίλε βρομάς μίσος και αγαμητίλα από χιλιόμετρα για το γυναικείο φύλο και περιμένεις να σου κάτσει;  Μόνο την φάτσα σου να δει από κοντά τελείωσες δεν χρειάζεται να ανοίξεις καν το στόμα σου. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν μείνει ακόμη στην εφηβεία και χρειάζονται ένα καλό βαθύ κλύσμα (για να αποφορτιστεί η περιοχή) σε συνδυασμό με ψυχοθεραπεία. Επικεντρώθηκα στους άνδρες γιατί οι γυναίκες βρίσκουν λίγο πιο εύκολα.

- Α, να πω και τι με χαλάει: αυτοί που συνέχεια κάνουν χιούμορ όταν «επικοινωνούν» με άλλους (προφανώς για να μην ... ).ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ

Συνήθως κάνω 2-3 max 4 παραγγελίες βιβλίων τον χρόνο και αυτό πρώτον γιατί δεν έχω την δυνατότητα να κάνω παραπάνω και δεύτερον γιατί ανά πάσα στιγμή μπορώ να δανειστώ βιβλία από την γαμάτη δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης μου. Αυτά λοιπόν τα βιβλία...τα αγόρασα τέλη Νοέμβρη αρχές Δεκέμβρη και μου μένουν μόλις 2 ακόμα να διαβάσω.

1.
Είναι το πρώτο βιβλίο του γνωστού Spiritualist Αϊβανχόφ που διάβασα και έμεινα αρκετά ευχαριστημένος.2.
Μετά τον μικρό πρίγκηπα που το έχουν διαβάσει όλοι οι μικροί και μεγάλοι είναι μόλις το δεύτερο παιδικό που αποφάσισα να διαβάσω. Δεν μπορώ να πω πως ενθουσιάστηκα ιδιαίτερα.3.
Αυτό το βιβλίο έχει τέσσερα θεατρικά μέσα και γουστάρω Λουίτζι.4.
Αυτό δεν το έχω διαβάσει ακόμη. Εγώ αναρωτιέμαι κρίνοντας από την εικόνα... μόνο οι άνθρωποι έχουν αόρατους βοηθούς;5.
Είπα να διαβάσω και λίγη ψυχολογία. Καλούτσικο αλλά μερικά από αυτά που λέει είναι λίγο ξεπερασμένα λόγω εποχής Άντλερ. Value for money για τα 2,5 ευρώ που έδωσα.6.
Δεν συνηθίζω να αγοράζω «title bait» βιβλία αλλά λόγω γιορτών ήθελα κάτι ψυχαγωγικό. Ψιλομάπα αποδείχτηκε.7.
Είναι το δεύτερο βιβλίο του Colin Wilson που διαβάζω. Το βιβλίο αν και κουράζει κυρίως στην αρχή αλλά και γενικά με τα πολλά παράξενα περιστατικά (που σίγουρα δεν είναι όλα αληθινά) που αναφέρει σε κερδίζει με την πολυεπίπεδη ανάλυση και την στοχαστική δεινότητα του συγγραφέα. Must read. Σας είπα ένα μικρό ψέμα. Το βιβλίο αυτό το αγόρασα το καλοκαίρι και το διάβασα τέλη φθινοπώρου. Είναι και λίγο τεράστιο.8.
Από τον Άγιο Τύχων του Ζαντόσκ. Διάλεξα αυτό το βιβλίο λόγω Χριστουγέννων. Και δεν είμαι «άθεος». Μάλιστα για μένα δεν υπάρχουν άθεοι άνθρωποι γιατί όλοι έχουμε τον σπόρο του καλού μέσα μας. Εξαρτάται πάντα τι εννοεί κανείς λέγοντας ένθεος ή άθεος. Αλλά αυτή είναι μια πολύ μεγάλη συζήτηση χαμένη στην μετάφραση.
9.
Αυτό το βιβλίο διάλεξε η γυναίκα με την οποία κοιμάμαι μαζί της και μοιραζόμαστε τη ζωή εδώ και κάποια χρόνια. Είναι το δεύτερο βιβλίο που σας είπα ότι δεν έχω διαβάσει γιατί ακόμη το διαβάζει.


ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ((((((((((«εγώ είμαι βίγκαν αλλά δεν συμμετέχω σε διαδηλώσεις υπέρ των ζωών γιατί φοβάμαι μην χάσω την δουλειά μου, εγώ δεν φιλάω στο δρόμο γιατί φοβάμαι μην εκτεθώ στους πελάτες μου για την δουλειά μου»))))))))))) ΦΕΡΕΦΩΝΑ
10. Σύντομα θα εκδώσω και το δεύτερο βιβλίο μου. Και θα ακολουθήσουν και άλλα (τα οποία με εξαίρεση το πρώτο δεν είναι μυθιστορήματα - άλλωστε έχω το γνώθι σαυτόν να πω ότι δεν είμαι μυθιστοριογράφος) όχι γιατί γράφω τόσο γρήγορα αλλά γιατί τα έχω ήδη γράψει και είναι καιρός να αρχίσουν να εκδίδονται πάντα μέσω ίντερνετ σεμνά και ταπεινά because this is my way/road.
Λίγες μέρες έμειναν ακόμη μέχρι το τέλος της ψηφοφορίας και όσο και αν προσπαθώ να αλλοιώσω το αποτέλεσμα με τις δικές μου ψήφους υπέρ της τσόντας αποδεικνύεται ότι είστε ξ-ε-ν-έ-ρ-ω-τ-ο-ι (έχετε κολλήσει στις «γυναίκες της ζωής μου»). Να ξέρετε όμως ότι κουμάντο στο μπλογκ μου κάνω εγώ. Χαχεχιχο. Κάθε μεγάλη ιστορική φυσιογνωμία (από οποιοδήποτε τομέα) συμπεριλαμβανομένου και εμού (λέτε να πάσχω από μεγαλομανία;) είχε και κάποιο ψυχολογικό θεματάκι. Ολοκληρωμένος άνθρωπος δεν υπάρχει. Ακόμη και ένας σοφός τα έχει τα θεματάκια του γιατί δεν είναι Τέλειος. Μα ας μην κοροϊδευόμαστε αν δεν είχα κάποια «κακή» συνήθεια έστω κατά περίσταση δεν θα είχα αυτό το μπλογκ. Όπως και «εσύ» δεν θα είχες την ανάγκη να έχεις το δικό σου μπλογκ άσχετα αν έχεις κάτι να πεις (αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχεις μπλογκ). Η δημιουργικότητα δεν είναι κάτι ιερό και άγιο. Ακόμη και η πιο αριστουργηματική εκδήλωση τέχνης έχει ψήγματα εγωκεντρισμού (στην καλύτερη). Αν θέλετε τώρα μπορούμε να μετρήσουμε τις συνήθειές μας για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη. Όοοοχι έτσι, επίσημα σε τρελόγιατρο, μόνο έτσι δέχομαι. Γιατί μαλακίες μπορούμε να λέμε πολλές ο ένας στον άλλον.

Υγ: Καλά μπορεί και να σεβαστώ τις ψήφους σας. Μια τσοντίτσα ρε γαμώτο.


ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ