(2016) Εορταστικές Συμβουλές για Επιβήτορες (Διαβάζετε και οι Γυναίκες)

ΜΑΣΑ
Όχι πες μου αν δεν φας τώρα πότε θα φας; 
Αν δεν ανέβεις τουλάχιστον 2-5 κιλά στις γιορτές δεν κάνεις τίποτα. Άσε που πρέπει να καλύψεις τις θερμιδικές ανάγκες/απώλειες του οργανισμού σου τώρα τις γιορτές αφού γαμάς και την παίζεις συχνότερα. Ο στόχος είναι να αισθάνεσαι αποβλακωμένος και δυσκίνητος στην μεγαλύτερη διάρκεια των εορτών.


ΓΑΜΗΣΙ/ΜΑΛΑΚΙΑ


Αν δεν έχεις σχέση
1)Γαμάς το κατά δύναμειν σε μπουρδέλο. Θυμάμαι, έχουν περάσει αρκετά αρκετά χρόνια, από τότε που ένας φίλος μου είχε πάει να γαμήσει τέσσερις φορές μέσα σε μια μέρα, η «μαλακία» ήταν ότι ενώ γάμησε διαφορετικές πουτάνες έχυσε μόνο στις 3 από τις 4 για δεν άφηνε μεγάλα χρονικά διαστήματα ανάμεσα, τουτέστιν 4χ20 έσκασε ένα 80άρι, βέβαια είχε πληρωθεί. Το θέμα χρειάζεται προσοχή γιατί μπορεί να «μπεις μέσα» οικονομικά χωρίς καν να το καταλάβεις αφού θα σε έχει θολώσει η καύλα. (Το θέμα είναι ότι εσείς οι γυναίκες μας έχετε αγχώσει τόσο πολύ στο θέμα του σεξ που νομίζετε ότι είμαστε μηχανές που μπορούν να την έχουν σηκωμένη 24/24 και να χύνουν ανά πάσα στιγμή. Ε, δεν είναι έτσι. Ή μήπως εσείς φτάνετε συνέχεια σε οργασμό; Θα μου πείτε και γιατί θα έπρεπε; και γιατί λοιπόν θα έπρεπε οι άντρες να φτάνουν πάντα σε οργασμό; Δηλαδή αν από τις 5 φορές χύσουμε τις 3 ποιο είναι το πρόβλημα; Μας έχετε «γαμήσει» με τα προκαταρκτικά  ενώ/γιατί στην πραγματικότητα οι άντρες είναι που ευχαριστούν πιο συχνά με χάδια κτλ τις γυναίκες πριν πέσει η «βαριά»... γιατί; μα για να αρπάξετε μέσα σας τον πούτσο μας αργότερα και να το ευχαριστηθείτε πιο πολύ, αυτός και αν είναι εγωισμός εκ μέρους σας. Έχω λάθος; δεν νομίζω. Αν κάποιος είναι ριγμένος στην σεξουαλική πράξη αυτός είναι ο άνδρας, άλλωστε ο χειρισμός είναι κυρίως γυναικείο προνόμιο. Φταίμε όμως και εμείς γιατί μαθαίνουμε από μικροί πως πρέπει να την έχουμε μεγάλη (παρεμπιπτόντως για να μιλήσουμε σοβαρά το μέγεθος δεν μετράει αλλά μας αρέσει να την έχουμε μεγάλη) και ο άντρας είναι αυτός που γαμάει...ενώ η γυναίκα απλώς γαμιέται....μέγιστες μαλακίες... Πάντα θα το λέω: από τότε που τα προκαταρκτικά έγιναν ο κανόνας χάθηκε όλο το παιχνίδι όλη η μαγεία του σεξ. Το «στεγνό» γαμήσι φαντάζει πιο τίμιο. Που πήγε ο στοματικός έρωτας; )
Προτείνω και διείσδυση από τον κώλο πάντα με προφυλακτικό (πολλές πουτάνες δίνουν κώλο, βέβαια αν η σούφρα είναι στενή ενδέχεται και να σπάσει η καπότα...οπότε είναι ένα ρίσκο) αλλά δεν προτείνω ελεύθερο στοματικό (πάλι πολλές δίνουν) λόγω αφροδίσιων (γιατί να το ρισκάρεις);. Χρήσιμο site για να επιλέξεις τις πουτάνες της αρεσκείας σου είναι το γνωστό νομίζω σε όλους bourdela.com. Τώρα θα σε πιάσουν τα φεμινιστικά σου και θα μου πεις ότι και οι πουτάνες γυναίκες είναι. Εννοείται!  Ποιος θέλει να υπάρχουν πουτάνες; Το σεξ/έρωτας/γαμήσι/ζωική ενέργεια πρέπει να έχει δύο συστατικά: την χαρά και την ελευθερία. Για τους ακριβώς αντίθετους λόγους η πουτανιά πουλάει γιατί έχει κάτι το «απαγορευμένο». Ουσιαστικά οι θρησκείες είναι οι πρώτες υπεύθυνες για το φαινόμενο της πορνείας. «Το αρχαιότερο επάγγελμα είναι του ιερέα «πόρνου» όχι της πόρνης».
Μπορείς να διαβάσεις και τα προηγούμενα σχετικά άρθρα μου.
(Οι πουτάνες όμως έχουν πιάσει το νόημα για αυτό και δίνουν κώλο. ενώ οι δικές μας θεωρούν ακόμα το πρωκτικό ταμπού και άλλες τέτοιες μαλακίες. Γιατί; Μα γιατί έχουν συνέχεια στο πίσω μέρος του μυαλού τους πως θα θέλουν να γίνουν μάνες και για να γίνει αυτό πρέπει να μείνουν έγκυες και για να γίνει αυτό πρέπει πρέπει να «χαιρετιούνται» αποκλειστικά πούτσος και μουνί. Με άλλα λόγια κατάλοιπα της Παλαιάς Διαθήκης του στυλ  «αυξάνεσθαι και πληθύνεσθαι και κατακυριεύσατε της γης». SUPERDUPER μαλακίες! που όπως είπαμε ευθύνονται κατά μεγάλο ποσοστό στο φαινόμενο της πορνείας. Έλα όμως που τις πιάνουν ανασφάλειες (και σου τα χώνουν) μην μείνουν έγκυες ακόμη και αν φοράς προφυλακτικό γιατί λέει έχει διαπερατότητα εκεί που όταν το κάνατε χωρίς προφυλακτικό και λίγο πριν χύσεις «έβγαινες έξω» δεν σου έλεγε τίποτα - μέσα στην αντίφαση δηλαδή. ). Καλά δεν είναι όλες οι γυναίκες παράξενες ούτε όλοι οι άνδρες μαλάκες μιλάμε για τα αρνητικά που είναι παραδείγματα προς αποφυγή αλλά και μαθήματα.
2) Εντάξει, αν βγεις μόνος ή με φίλους δεν υπάρχει περίπτωση να μην γαμήσεις κάποια έξω σε κανένα κλαμπάκι αν πραγματικά το θες πολύ και αν φερθείς έξυπνα. Ειδικά τώρα στις γιορτές όλες θέλουν να κάνουν σεξ, τις ξεχωρίζεις κυρίως από το βλέμμα. Βέβαια θέλει κάποια στοιχειώδη πείρα και καλό συγχρονισμό. Οπότε άνετα μπορείς να κάνεις ένα καλό one night stand sex marathon και στην καλύτερη (γιατί όχι όλα γίνονται) να συνάψετε μια ελεύθερη σχέση όπου θα συμμετάσχεις μαζί με αυτήν και τις φίλες της σε ένα τρελό όργιο. Θα γαμάς και θα χύνεις ασταμάτητα μέχρι να βαρεθείς. Η φαντασίωση κάθε άνδρα δηλαδή.

Αν έχεις σχέση, συζείς ή πρόκειται να αποκτήσεις σχέση
Στην γυναίκα πρέπει να ρίχνεις όσο περισσότερο πούτσο μπορείς. Αυτό είναι διαφορετικό από το να γαμάς έχοντας πολλές παράλληλες σχέσεις το οποίο είναι και μαλακία αλλά οι άνθρωποι κάνουν και μαλακίες.
Εξηγούμαι, ρίχνω βαρύ και δυνατό πούτσο, ξεμουνιάζω, δεν σημαίνει ότι επιθυμώ να κάνω την γυναίκα να πονέσει, να της κάνω το μάγουλο παντζάρι από την σφαλιάρα και άλλες τέτοιες μαλακίες. Πρέπει να είσαι τελείως μαλάκας με διαφορά ψυχολογικά κατάλοιπα από τους γονείς σου για να το κάνεις αυτό. Λοιπόν, δυο τρεις σφαλιάρες στον πισινό είναι υπεραρκετές.
Τώρα, αν μέσα στο πάθος σου προτείνει ενώ την έχεις ταράξει στον πούτσο να της δώσεις μια δυο σφαλιάρες στην καυλόφατσα της εκεί ρε φίλε θα σε περάσει και για μαλάκα αν δεν το κάνεις. Εσύ βέβαια ξέρεις ότι δεν είσαι άγριος αλλά καλό παιδί και jentleman και απλά κάνεις μια στιγμιαία υπαναχώρηση στις αρχές σου λόγω ανωτέρας βίας. Οπότε κανένας λόγος για ενοχές. Άλλωστε αργότερα 1) αφού την έχεις πάρει από παντού, 2) την έχεις φτύσει στο πρόσωπο, 3) πουτάνα την ανέβαζες καριόλα της κατέβαζες, 4) τις έχεις ρίξει πέντε έξι σφαλιάρες (όλα με δικιά της θέληση επαναλαμβάνω), 5) όταν βλέπεις ότι ρουφάει παθιασμένα το πέος σου παίρνεις το θάρρος και της τον χώνεις μέχρι το βάθος του λάρυγγα της (μετά βγάζεις το εργαλείο έξω και την αφήνεις να πάρει μόλις με το ζόρι 2 ανάσες και πάλι μέσα μέχρι να ανοίξει η πύλη και να βυθιστεί στο λαιμό) τότε, αφού έχετε τελειώσει μπορείς να της ξεδιπλώσεις τον πλούσιο ψυχικό σου κόσμο λέγοντας ότι εμένα δεν μου αρέσει ούτε καν να βρίζω, δεν είναι στο χαρακτήρα μου, μ' αρέσει το έντονο σεξ αλλά μέχρι εκεί. Με άλλα λόγια ξεκαθαρίζεις την θέση σου σαν κύριος. Τώρα, αν αυτή συνεχίζει να θέλει την σφαλιάρα της στο σεξ πολύ απλά της δίνεις αυτό που θέλει χωρίς να ταυτίζεσαι με αυτό. Διαφορετικά την σουτάρεις και βρίσκεις άλλη, απλά πράγματα. Με άλλα λόγια το διασκεδάζεις και ταυτόχρονα είσαι κύριος.
Όταν λοιπόν σου λέει με γάμησες δυνατά και πονάει η μήτρα μου εσύ είτε το θέλεις είτε όχι καλύτερα να το θέλεις θα είσαι όσο πιο συμπονετικός γίνεται, του στυλ με συγχωρείς δεν έπρεπε να το κάνουμε τόσο δυνατά. Αν όμως παρ' όλα αυτά μετά από μια ώρα σου ζητάει να της γαμήσεις ακόμη πιο δυνατά εκεί δεν θα κάτσεις να σκεφτείς μήπως ξαναπονέσει η κοιλιά της. Απλά εσύ θα την τρελάνεις στα «σφυροκοπήματα». Διαφορετικά μπορεί να σου πετάξει καμια μέγιστη ξενέρωτη μαλακία του στυλ ότι με κάποιον πρώην της είχανε πολύ πάθος. Και υποσυνείδητα θα αναρωτιέσαι γιατί εσείς έχετε λιγότερο - αν και μεταξύ μας αυτά είναι όλα μαλακίες, το παρελθόν είναι παρελθόν και μια σχέση δεν κρίνεται μόνο από το αν γαμάς σαν ρινόκερος, ελέφαντας ή ταύρος.
Αφού λοιπόν θέλει να της «σκίσεις» το μουνί αυτό και θα κάνεις θα της «σκίσεις» το μουνί. Όταν αρχίσει να σου λέει ψιθυριστά και πρόστυχα σταμάτα σταμάτα αυτό είναι σήμα για την γαμήσεις ακόμη πιο δυνατά. Όταν τελειώσεις φυσικά θα την ρωτήσεις αν πόνεσε ή πως της φάνηκε και φυσικά αυτή θα σου πει ικανοποιημένη με «ξέσκισες».... Και εσύ θα της πεις πόσο σε καύλωσε που σου έλεγε να σταματήσεις και αυτή θα χαμογελάσει λάγνα.  Και εννοείται πως θα την τρελάνεις στα χάδια τις αγκαλιές και τα φιλιά και δεν θα κοιτάτε το ταβάνι σαν χάνοι.
Όσο για τα προκαταρκτικά που λέγαμε πιο πάνω υπάρχει λύση. Άνθρωποι είμαστε και πολλές φορές οι γυναίκες θέλουν να τον «φάνε» άγρια και οι άνδρες θέλουν να τον «καρφώσουν» (απλά να γαμηθούμε χωρίς πολλά πολλά) και για να γίνει αυτό πρέπει ο πούτσος να είναι κάγκελο. Για να γίνει αυτό πρώτα πρέπει να περιποιηθεί ο άνδρας την γυναίκα και στο τέλος η γυναίκα τον άνδρα με φιλάκια και χαδάκια και με μια δυνατή πίπα πριν την τελική διείσδυση. Τι να κάνουμε είμαστε ζώα απλά πολύ πιο εξελιγμένα ζώα από τα άλλα και ευτυχώς υπάρχει και αυτή η συνείδηση που μας βοηθά να ξεπερνάμε την φύση μας μια στο τόσο.
Και για αυτούς που συζούν μια καλή λύση τώρα για τις γιορτές αλλά και γενικά (που είναι τα χρήματα πες) είναι μια εκδρομούλα, ανανεώνει.

Είτε έχεις είτε δεν έχεις σχέση Βλέπεις τσόντες και την παίζεις μέχρι να πάθει το χέρι σου αγκύλωση ή να εμφανίσεις σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα ή ελαφρό κάταγμα καρπού. Εκεί υποκλίνομαι βγάζοντας σου το καπέλο. Γιατί ο αυνανισμός είναι η ανώτατη βαθμίδα προσωπικής ελευθερίας και δικαίωμα. Η μαλακία/οργανοπαιξιά όπως και οι μπίρες είναι ένα MUST, IN και TRENDY για τις δύσκολες ώρες, το μεράκι μας. Δηλαδή έλεος, δεν είναι υποχρεωτικό να φτάνεις πάντα σε οργασμό με έναν άνδρα και δεν είναι πάντα υποχρεωτικό να φτάνεις σε οργασμό μαζί με μια γυναίκα. Μπορείς άνετα και μόνος/μόνη σου.


Άσχετος Επίλογος  YOGA

Ποιος χρειάζεται την yoga (έι σύνδεσμος είναι) για να κάνει καλύτερο σεξ; Ποιο χρήσιμο είναι να τραβήξεις ή να βαρέσεις μαλακία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ