Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ #4: Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ

Ήμουν 18,5 χρονών και παρθένος. Το πουλί μου το έπαιζα καθημερινά και τακτικά όπως τα περισσότερα αγόρια της ηλικίας μου. Ο πούτσος μου είχε κανονικό μέγεθος αλλά ήταν παχύς και έσταζε... Παρ΄ όλα αυτά το μέγεθός μου δεν με ικανοποιούσε απόλυτα και ήθελα να το μεγαλώσω και άλλο. Τι χάπια, τι τρόμπες κενού τίποτα. Έτσι απελπισμένος που ήμουν ένα βήμα πριν την κατάθλιψη και επακόλουθη αυτοκτονία βρήκα ένα χαρτάκι στο δρόμο. Μάγισσα λύνει όλα τα προβλήματα. Δεν είχα να χάσω τίποτα σκέφτηκα και είπα να την επισκεφτώ. Η ταμπέλα από πάνω έγραφε με κεφαλαία: ΜΕΓΑΛΩΝΩ ΠΟΥΤΣΟΥΣ. Ήταν μια ωραία μουνάρα μάγισσα.
- Τι θέλει ο νεαρός;
Μου έκανε νόημα να μην μιλήσω και απλά μου έδωσε ένα χαρτάκι και έναν στυλό για να γράψω αυτό που είχα στο μυαλό μου. Μόλις διάβασε τι είχα γράψει αναφώνησε: Αχά...
Αργότερα μου εξήγησε ότι δεν μεγαλώνει μόνο πούτσους απλά ανάλογα την επιθυμία που έχει κανείς αυτή αποτυπώνεται στην μαγική ταμπέλα έξω δημιουργώντας ένα είδος οφθαλμαπάτης.
- Βγάλε το παντελόνι σου.
Δεν ντρεπόμουν καθόλου παρ' όλο που ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο από την καύλα και την αδημονία. Πήρε ένα χαρτομάντιλο και μου σκούπισε με ευλάβεια μια σταγόνα προσπερματικό που ήταν έτοιμο να πέσει στο πάτωμα. Άρχισε να ψέλνει: Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης δώσε σε αυτόν τον άντρα τον σπόρο της ζωής. Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης δώσε σε αυτόν τον άντρα την τιμή που του αξίζει. Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης δώσε σε αυτόν τον άντρα ατέλειωτο σπέρμα και σαγήνη που καμιά γυναίκα να μην μπορεί να του αντισταθεί. Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης βάπτισε τον αμνό σου με φωτιάαααααα.
Ένιωσα ένα αόρατο στόμα να μου κάνει στοματικό έρωτα ενώ εγώ δεν μπορούσα να κουνηθώ ούτε να αρθρώσω λέξη. Δεν άργησα να χύσω αλλά το σπέρμα μου ήταν σαν να μην υπήρχε, σαν να το κατάπινε κάποιο αόρατο στόμα...αυτό που μου έπαιρνε πίπα. Και έτσι έχυνα και έχυνα και έχυνα ώσπου λιποθύμησα. Σιγά σιγά ανέκτησα τις αισθήσεις μου. Προς μεγάλη μου έκπληξη το πέος μου είχε διπλασιαστεί σε όγκο και ένα χαμόγελο σχηματίστηκε στα χείλη μου, που δεν κράτησε για πολύ καθώς η μουνάρα μάγισσα μεταμορφώθηκε σε μια σιχαμερή γριά, που έμοιαζε με ένα πράσινο γλοιώδες τέρας με πυώδες πρόσωπο.
- Μου χρωστάς ένα γαμήσι νεαρούλη, χαχαχαχαχα.
Μέσα σε κλάσματα του δευτερολέπτου είχε βρεθεί από πάνω μου χαϊδεύοντας το τέλειο κορμί μου. (Ήμουν ωραίο αγόρι από μικρός). Το σάλιο της έπεφτε πάνω στο πρόσωπό μου και μύριζε σαπίλα και σκατό. Την απώθησα με δύναμη στην άκρη και επιχείρησα να φύγω. Μάταια όμως καθώς η πόρτα δεν άνοιγε.
- Αχαχαχα, νόμιζες ότι θα γλίτωνες έτσι εύκολα ψωλάκο; Θα μου δώσεις αυτό που θέλω θες δεν θες.
Η δύναμή της ήταν τεράστια και ακόμα και εγώ δεν μπορούσα να την αντικρούσω. Εξάλλου ήταν δαιμονικό ον. Τελικά με ξάπλωσε στο πάτωμα και έμπηξε την πούτσα μου μέσα στο γλοιώδες μουνί της εξαναγκάζοντάς με να έχω στύση χωρίς την θέλησή μου.
- Όχι ρε πούστη μου, είπα από μέσα μου. Θα ήταν ότι χειρότερο να με ξεπαρθενιάσει μια γριά μάγισσα, θα είχα ψυχολογικά τραύματα για όλη μου την ζωή.
Προσευχήθηκα με επιμονή στην Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης για να με βοηθήσει. Σκέφτηκα ότι επειδή βρισκόμουν σε μαγεμένο χώρο μπορεί η επίκλησή μου να έπιανε. Κόντευα να χύσω (δεν θα ήμουν πλέον παρθένος) και είχα βάλει τα δάκρυα ενώ η άλλη χασκογελούσε όλη την ώρα. Τότε ακούστηκε ένα γντουπ...σαν κάτι να χτύπησε τον πολυέλαιο. Λίγο πριν χύσω το πουλί μου επανήλθε σε χάλαση και άνοιξα τα μάτια μου. Η μάγισσα ήταν νεκρή και το κεφάλι της βρισκόταν καρφωμένο στο πολυέλαιο. Συμπληγάδες φτερών γέμισαν τον χώρο και τότε την είδα...ήταν η Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης. Αυτή με βοήθησε.
Δεν ξέρω πως αλλά βρέθηκα σε μια καφετέρια, σε κάποιο νησί μάλλον να συνομιλώ στα Αγγλικά με μια κοπέλα. Ήταν νύχτα και μου ζήτησε να ξαπλώσουμε στην παραλία. Βγάλαμε τα ρούχα μας και έπαθε πλάκα από το μέγεθος της πούτσας μου. Είχα ξαπλώσει ανάσκελα και μου τον ρουφούσε μετά μανίας. Δεν ξέρω πώς το έκανε αλλά σε μια στιγμή μου φάνηκε ότι πήρε και τα αρχίδια μέσα. Από το πουθενά με πιάνουν πόνοι στο έντερο και splats όλη μου η διάρροια εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό της.
- Jesus Christ Im so sorry.
- Ohh, bread and forgivness. Its ok dont worry at all. {{{{{Στα Ελληνικά θα το λέγαμε μπουκιά και συχώριο}}}}}.
Eυτυχώς είχε απίστευτη κατανόηση. Βουτήξαμε στην θάλασσα και ξεπλυθήκαμε. Μου ήρθε σαν φλας...μια πρώην μου είχε ρίξει πονηρά ένα καθαρτικό χαπάκι, μέσα στο ποτό μου σε ανύποπτη στιγμή. Με όλα αυτά που είχαν συμβεί φαίνεται ότι η μνήμη μου το είχε απωθήσει.
- Είμαι η Κόρη του Ήλιου και της Σελήνης, μου λέει.
Σε αυτήν χρωστάω τα πάντα.

Σχεδόν μούχλιασε στην αποθήκη αυτό το κείμενο.

Δυστυχώς δεν μπορείτε να κάνετε σχόλια σε αυτήν την ανάρτηση διότι είχα κλειστά τα σχόλια. Από την μεθεπομένη πάντα πιάνει δεν ξέρω γιατί.ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ: Έχω ήδη ετοιμάσει ένα ιδιωτικό μπλογκ με λίγο ιδιαίτερα διηγήματα. Εννοείται πως απευθύνεται σε στενό μπλογκοκύκλο. Από την επόμενη ανάρτηση θα δώσω του email μου για να μου στείλει όποιος/α ενδιαφέρεται να τον/την προσθέσω.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ