Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016

«Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις»

To thesexhighlands αν και δεν έχει πολύ καιρό από τότε που δημιουργήθηκε σφυρηλατημένο από τα χέρια του ίδιου του Προμηθέα, γονιμοποιημένο από το σπέρμα του Δία με δυνητική δόνηση από την κραυγή της Αθηνάς και την υγρασία της Ινάννα έχει αποδείξει ότι δεν μασάει τα λόγια του και έχει κρίση και γνώμη για όλα τα θέματα που απασχολούν το ΟΝ άνθρωπος.

Θες Φιλοσοφία; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες Βιολογία; Στον ΑΒΑΤΑΤΑ θα έρθεις.
Θες ψυχολογία; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες να αποκτήσεις σφαιρική άποψη για το Σεξ και την Πορνεία; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες να μάθεις τι είναι Ρατσισμός; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες να μάθεις για την Ομοφυλοφιλία; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες Παπαρολογίες και Χιούμορ; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Είσαι Χορτοφάγος; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Είσαι Κρεατοφάγος; Πάλι στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Θες Αντικειμενικότητα; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Είσαι υπέρμαχος της Διαφορετικότητας; Στον ΑΒΑΤΑΡΑ θα έρθεις.
Βλέπετε πόσο σας αγαπάω.
{{{Με την πολιτική και την εξουσία μόνο είχα ανέκαθεν μια δυσανεξία.}}}
ΕΙΣΑΙ ΑΓΚΑΜΠΟΥΓΚΑ; (ότι και αν σημαίνει αυτό). STAY AWAY PLEASE.


Μην κοιτάτε πουθενά αλλού όλα είναι εδώ - εντάξει υπερβάλλω ελάχιστα.

Σήμερα θα πούμε σε σμόκιν στυλ δύο λόγια για άλλο ένα ταμπού θέμα για το οποίο όλοι φοβούνται να μιλήσουν (γιατί άραγε; δεν υπονοώ τίποτα απλά ρωτώ ρητορικά): Παιδεραστία/Παιδοφιλία. Τι έγινε τώρα...από την στιγμή που έγραψα το τελευταίο γράμμα έκανα την έρευνα μου στο ίντερνετ και αποφάσισα να μην γράψω τίποτα αλλά να επεκταθούμε λίγο περισσότερο: Ναρκωτικά και βία στις σχέσεις. Έτσι λοιπόν διάλεξα για εσάς και μόνο δύο βίντεο που θεωρώ ότι είναι αρκετά ενδεικτικά. Bέβαια δεν θα έδινα βάση στα youtube σχόλια καθώς είναι λίγο καμμένα. Επίσης υποτίθεται ότι ξέρετε βασικά αγγλικά στο 2016  είμαστε.


To πρώτο μας κελεπούρι είναι το ερπετοειδές υβρίδιο όπως έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό της, Teal Swan, πρώην μοντέλο και νυν spiritual teacher παρακαλώ και οικογενειαρχής η οποία ισχυρίζεται ότι είχε κακοποιηθεί στην παιδική της ηλικία άλλοι βέβαια λένε ότι το φαντάστηκε για να το χρησιμοποιήσει υπέρ της. Τι μας νοιάζει; Έχουν λογική βάση αυτά που λέει; Αυτό μετράει. 


Για τους γονείς δώστε βάση στο 20:00 - 20:50
Το δεύτερο κελεπούρι μας είναι η ωμοφάγος Freele the banana girl η οποία χωρίς υπερβολή τρώει 50 μπανάνες στην καθισιά της, με αρκετά έντονο λόγο που δεν είναι ιδιαίτερα αρεστός πολλές φορές ακόμα και σε χορτοφάγους, μιλάει σε αυτό το πρόσφατο βίντεο της για την εμπειρία που έζησε πριν πολλά χρόνια ως έφηβη. Respect.
Έχω και βίντεο bonus

Tον μέγιστο L.A. BEAST που έχει φάει ότι πιο τρελό μπορεί να φανταστεί κανείς και πλέον πειραματίζεται με πράγματα που δεν είναι φαγώσιμα. Αξίζει το χειροκρότημα μας.Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ