Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Συνταγή Μαγειρικής από μια Βίγκαν Τρελόγρια

To βίντεο στο τέλος της μετάφρασης
Mετάφραση

Γεια σου ίντερνετ. Σήμερα θα κάνουμε μια βίγκαν εκδοχή του τερντάκεν ή όπως είναι γνωστό τοφάκεν. Λοιπόν ας αρχίσουμε. Το τορντάκεν είναι ένα κοτόπουλο μέσα σε μια πάπια μέσα σε μια γαλοπούλα που προφανώς είναι τα πιο αηδιαστικά σκατά που έχω ακούσει ποτέ μου. Το οποίο συνήθως τρώγεται από.... απλούς μαλάκες.
Τώρα το τοφάκεν μας ξεκινά με ένα υπέροχο τέμπε. Ψιλοκομμένο, σωταρισμένο σε λίγο ελαιόλαδο, με πιπεράκι και προσθέτουμε και λίγη σάλτσα σόγιας. Κατόπιν γεμίζουμε ένα μεγάλο κομμάτι τόφου με αυτό το υπέροχο τέμπε. Μετά παίρνουμε αυτό το υπέροχο κομμάτι τόφου και το βάζουμε στην αγαπημένη μας μαρινάδα. Βάζουμε λίγη από την μαρινάδα από πάνω. Μμμμ...αυτό θα είναι «καύλα».
Ξέρετε ποιο είναι το καλό με αυτήν την συνταγή; ότι δεν χρειάζεται να τρώτε μέρη σώματος και άλλα σκατά. Ξέρετε αυτά τα «μουνιά» μάγειροι στα διάφορα σόου χαμογελάνε όταν βάζουνε ψωμί στον κώλο ενός πουλιού. Δεν είναι αυτό γάμησετά;
Και αφού το τόφου έχει ρουφήξει αυτήν την «καταραμένη» μαρινάδα τότε τυλίξτε το στο αγαπημένο σας σπιτικό σέιταν. Φτιάχνω το δικό μου σέιταν γιατί δεν έχω χρόνο για «πίπες».... Ψήστε το μέχρι να είναι χρυσοκαφετί.

 Δεν είναι ωραίο να μην τρως γαμημένα πτώματα; Στις σημερινές φάρμες οι κότες, οι πάπιες, οι γαλοπούλες την έχουν κυριολεκτικά γαμήσει...μεγαλώνουν σε μικροσκοπικά κωλοκελιά και μετά από μια σκατένια ζωή με καθίκια να τους χτυπάνε όλη την ώρα κρεμιούνται ανάποδα και οι αναθεματισμένοι λαιμοί τους κόβονται σε σφαγεία που δεν είναι τίποτα άλλο από παλάτια βασανισμού για «πουτσοκέφαλους». Αν αυτά τα σκατά γινόντουσαν σε σκυλιά κάθε μέρα οι άνθρωποι θα έλεγαν: Jesus fucking Christ! Άθλιε πουτσορουφήχτρα που κακοποιείς ζώα. Τότε πως ένα πουλί διαφέρει γαμώ το σταυρό μου; Νιώθουν πόνο, φόβο και όλα αυτά τα σκατά...«σκύλες» σας παρακαλώ ξέρετε ποιος τρώει έτσι; οι μαλακοπίτουρες. Έτσι μην γίνεσαι και εσύ μαλακοπίτουρας. Γίνε βίγκαν. Θα το σκίσω αυτό τώρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Όλες οι Σελίδες/Άρθρα Του Μπλογκ